Belépés

Belépés

Pókirtás Göd, Vác, Dunakeszi, Újpest, stb (Észak Pest megye)

Ellepték a pókok és hosszan tartó, professzionális megoldást keres? A házi praktikák nem működtek? Reggelente fájó csípésekre ébred? Semmi gond, szerencsére van megoldás!

Tel: 06/30/6945722

Mi az általunk használt technológia előnye?

– maximálisan hatékonyan irtja ki a különböző típusú pókokat 

– gyerekre, terhes nőkre, háziállatokra teljesen veszélytelen!

– nem csak az épületben lévő rovarokra hat, hanem a jövőben betévedő rovarokra is megoldást nyújt

– nagyon alacsony a környezeti terhelése a hagyományos irtószerekhez képest

– nem hagy foltot, nincs szaga (száradás után)

– hosszantartó hatású

– rövid idő alatt elvégezhető

Mi fog történni, miután felhív bennünket?

Ön röviden elmondja, hogy mióta, hol, és milyen szintű a rovarfertőzöttsége. Mi tájékoztatjuk az árról. Megbeszélünk egy megfelelő időpontot, amely kényelmes Önnek. Jelöletlen autóval érkezünk a megbeszélt időpontban. Kollégánk gyorsan, pontosan és udvariasan elvégzi az irtást maximális diszkréció mellett az ön jelenlétében. Rövid papírmunka és fizetés után távozunk kb 15-30 percen belül.

A rovarirtásra garanciát vállalunk (az irtószer hatástartóssági idejéig), így ön teljesen nyugodt lehet, hogy nem lesz többé gondja a pókokkal.

Hogyan működik, miért maximálisan hatékony?

Az általunk használt irtószer a világon ma elérhető legfejlettebb, permetezhető, mikrokapszulás hártya technológia pókok mentesítésére.

Ez a világon egyedülálló és hihetetlenül hatékony kombináció a kezelt felületen egy aktív kapszulákkal teli hártyát képez. A rajta áthaladó rovarok érintkeznek a szerrel és rövid időn belül elpusztulnak.

 

Miért veszélytelen emberre és háziállatokra?

Az irtószer meleg vérű állatokra és emberekre semmilyen hatást nem fejt ki. A szer kizárólag olyan szervekre hat, ami csak a rovarokban található meg. Attól sem kell tehát félni, ha a kisgyermek, vagy háziállat felnyalja a kipermetezett munkaoldatot.

Hívjon bennünket, nem bánja meg: 06/30/6945722

 

 

ugrás az oldal tetejére