Belépés

Belépés

Darázsirtás

Darazsak lepték el házát és olyan professzionális megoldásra vágyik, ami maximális biztonságot jelent Ön, a gyerekei és/vagy háziállatai számára?

Felkutatjuk a darázsfészkeket és az irtás után el is távolítjuk. A nem hozzáférhető helyeken speciális, elgázosodó aeroszolos kezelést alkalmazunk, vagy porozást végzünk, mely végleges megoldást nyújt olyan helyeken is, ahol hagyományos szerekkel csak a bontás nyújtana megoldást.

Mi fog történni, miután felhív bennünket?

Ön röviden elmondja, hogy mióta, hol, és milyen szintű a darázsfertőzöttsége.  Megbeszélünk egy megfelelő időpontot, amely kényelmes Önnek. Megérkezünk a megbeszélt időpontban. Kollégánk gyorsan, pontosan és udvariasan elvégzi az irtást maximális diszkréció mellett. Rövid papírmunka és fizetés után távozunk kb 20-30 percen belül.

Hívjon bennünket, nem bánja meg:

Göd környéke: 06/30/6945722

Szolnok környéke: 06/30/9678816

* 5 méteres magasság felett, illetve több, nehezen megközelíthető fészek esetén előfordulhatnak plusz költségek. Erről kérdezzen bátran!

A darázsfészek helyétől függően kiszállási díjat számíthatunk fel!

A darázsirtásra egyszeri garanciát vállalunk. A garancia kizárólag azokra a fészkekre vonatkozik, amiket kezeltünk. Az időközben keletkezett új fészkek kezelése az eredeti áron történik.

ugrás az oldal tetejére