Belépés

Belépés

Padlás takarítás

Padlás takarítás

Munka közben

Munka közben

A padlásán lévő galambürülék számos veszélyes légúti megbetegedés okozója lehet. A padlás feltakarítása, a feltakarított ürülék és galambtetem elszállítása, megsemmisítése veszélyes műveletek.

Vállaljuk padlások, pincék  teljes körű takarítását, galambtetemek, galambürülék eltakarítását, elszállítását és fertőtlenítését.

A fertőtlenítést a legkorszerűbb ULV ködképzőgéppel végezzük, mely a legjobb eredmény mellett a lehető legkevesebb fertőtlenítőszert juttatja a területre. A legjobb fertőtlenítő szereket használjuk, melyek után a kezelt térben minden vírus, baktérium és gomba minden formája elpusztul és a terület tökéletesen kórokozómentes lesz.

A takarítás során kitermelt tetemeket és ürüléket az előírásoknak megfelelően regisztrált gépjárművel, szakemberekkel szállítjuk el a törvény által előírt helyekre, melyet hivatalos dokumentumokkal támasztunk alá a megrendelő részére. Munkatársaink minden előírást betartva a legkorszerűbb védőfelszereléssel dolgoznak. (A szállítás és megsemmisítést másik vállalkozó végzi)

Telefon: 06 30 6945-722

Az alábbi képeken látszódnak a tipikus tetőterek takarítás előtti és utáni állapotban.

 

Kérje ajánlatunkat, vagy kérdezzen bátran!

Tel: 06/30/9678816

ugrás az oldal tetejére