Belépés

Belépés

Cégünkről

Tevékenységünk 1985-ben mint rovar-rágcsálóirtó és vegyszeres növényvédő kisipari vállalkozás kezdődött, majd 1991-ben családi vállalkozásként megalapítottuk a Csóti-Pati Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaságot.

A cégeknél, szállodákban, kórházakban, orvosi rendelőkben, óvodákban stb. végzett szolgáltatásaink mellett a lakásszövetkezeteknél, társasházaknál évente több, mint 10.000 lakásban végzünk rovarirtási permetezéseket. A rovar-, rágcsálóirtási munkákban mindig a legújabb, legmodernebb irtószerekkel végezzük munkánkat.

A Csóti-Pati Kft a Magyar Egészségügyi Gázmesterek Egyesületének (MEGE) tagja, mely garancia minden esetben a tisztességes és hatékony munka   végzésére. Minőségi munkánk eredménye, hogy cégünk Szolnok város legismertebb rovar-rágcsálóirtó cége lett.

2012-ben tevékenységünk kibővült professzionális irtószerek forgalmazásával. Termékeink hiánypótlóak a piacon. Minden területen csak a legkiválóbb szereket forgalmazzuk és adunk használatukhoz tanácsokat.

Alkalmazottainkat nagy körültekintéssel vesszük fel, általában referenciamunkák és személyiségi referenciák alapján.

ugrás az oldal tetejére