Belépés

Belépés

Fertőtlenítés- vírus, baktérium, gomba ellen

Szeretné környezetét tartósan vírusmentes biztonságban tudni?

Professzionális, teljes spektrumú, 6-7 napos hatástartósságú  fertőtlenítést vállalunk. Covid-19 ellen is!

Hideg-, melegködös és permetezéses, vagy vegyes módszerrel elérhető a teljes baktérium, gomba és vírusmentesség.

Az általunk használt technológia és felhasznált fertőtlenítő szerek megfelelnek a WHO ajánlásainak.

A kijuttatást csak a legmagasabb végzettségű, fertőtlenítő szakképzettséggel rendelkező kollégák végzik.

A hidegködképzés során a kijuttatott szer egy láthatatlan réteget képez a felületeken. Az általunk használt, legmagasabb minőségű, svájci fertőtlenítő szer hidrogén peroxid tartalma kb fél óra alatt egy “azonnali” hatást. biztosít, míg az ezüst kolloid tartalom tartós fertőtlenítő hatást biztosít akár 7 napig is, így pl az óvodákban, iskolákban, bölcsődékben, irodákban hetente végzett fertőtlenítés, állandó védelmet nyújt a vírusok ellen. (Az eljárás természetesen nem helyettesíti a személyes higiéniát és védelmet)

Az alábbi területeken tudunk segíteni:

  • irodák, lakóépületek
  • gépjárművek (nem ózon!)
  • szabad téri területek
  • padlások, pincék

A technológiáktól függően a helységben, vagy helyszínen pár óráig nem tartózkodhat senki. A kémiai kezelés a terület, helység, gépjármű minden egyes négyzetcentiméterére kiterjed. A kezelés után szellőztetés szükséges. Teljes szellőztetés után semmilyen szag nem marad vissza, sőt a korábbi (pl gombásodás miatti) szagok is csökkennek, vagy megszűnnek.

A felhasznált fertőtlenítő szerek megegyeznek azokkal a szerekkel, amelyet pl a kórházi műtőkben is használnak. Az autó fertőtlenítést nem ózonos technológiával végezzük, hanem hideg-, vagy melegködös technológiával, mint pl a hajléktalanokat szállító rendőrségi gépjárművek esetén.

Ózonos fertőtlenítést nem végzünk, mert azzal nem lehet fertőtleníteni. Erről hivatalos nyilatkozat létezik a Magyar Egészségügyi Szakdolgozók Szövetségétől és az ANTSZ-től is. http://www.meszk.hu/hirek.aspx?nid=100052&cid=469

 

Telefon:

06 30 9678 816 (Szolnok és környéke)

06 30 6945 722 (Budapest és környéke)

 

ugrás az oldal tetejére