Belépés

Belépés

Fertőtlenítés- vírus, baktérium, gomba ellen

Szeretné környezetét tartósan vírusmentes biztonságban tudni?

Professzionális, teljes spektrumú, 6-7 napos hatástartósságú  fertőtlenítést vállalunk. Covid-19 ellen is!

Hideg-, melegködös és permetezéses, vagy vegyes módszerrel elérhető a teljes baktérium, gomba és vírusmentesség.

Az általunk használt technológia és felhasznált fertőtlenítő szerek megfelelnek a WHO ajánlásainak.

A kijuttatást csak a legmagasabb végzettségű, fertőtlenítő szakképzettséggel rendelkező kollégák végzik.

A hidegködképzés során a kijuttatott szer egy láthatatlan réteget képez a felületeken. Az általunk használt, legmagasabb minőségű, svájci fertőtlenítő szer hidrogén peroxid tartalma kb fél óra alatt egy „azonnali” hatást. biztosít, míg az ezüst kolloid tartalom tartós fertőtlenítő hatást biztosít akár több napig is, így pl az óvodákban, iskolákban, bölcsődékben, irodákban hetente végzett fertőtlenítés, állandó védelmet nyújt a vírusok ellen. (Az eljárás természetesen nem helyettesíti a személyes higiéniát és védelmet)

Az alábbi területeken tudunk segíteni:

  • irodák, lakóépületek
  • gépjárművek (nem ózon!)
  • szabad téri területek
  • padlások, pincék

A technológiáktól függően a helységben, vagy helyszínen pár óráig nem tartózkodhat senki. A kémiai kezelés a terület, helység, gépjármű minden egyes négyzetcentiméterére kiterjed. A kezelés után szellőztetés szükséges. Teljes szellőztetés után semmilyen szag nem marad vissza, sőt a korábbi (pl gombásodás miatti) szagok is csökkennek, vagy megszűnnek.

A felhasznált fertőtlenítő szerek megegyeznek azokkal a szerekkel, amelyet pl a kórházi műtőkben is használnak. Az autó fertőtlenítést nem ózonos technológiával végezzük, hanem hideg-, vagy melegködös technológiával, mint pl a hajléktalanokat szállító rendőrségi gépjárművek esetén.

Ózonos fertőtlenítést nem végzünk, mert annak hatásosságáról nincsen hivatalos bizonyíték, továbbá sem a WHO, sem a magyar hatóságok nem ajánlják. Erről hivatalos nyilatkozat létezik a Magyar Egészségügyi Szakdolgozók Szövetségétől és az ANTSZ-től is. http://www.meszk.hu/hirek.aspx?nid=100052&cid=469

 

Telefon:

06 30 9678 816 (Szolnok és környéke)

06 30 6945 722 (Budapest és környéke)

 

ugrás az oldal tetejére