Belépés

Belépés

Nyest elűzés/riasztás padlásról

Akár 1-2 évre is megszabadulhat a nyesttől a padláson

  • Alig tud már aludni az állandó éjjeli hangzavartól?

  • Fél, hogy a nyestek több százezres, akár milliós kárt okoznak pl. a vezetékek szétrágása miatt?

  • Esetleg már átszivárgott a födémen a vizeletszag?

Valószínűleg már több mindent kipróbált a nyest elfogására, elűzésére, de nem vezetett sikerre. Nincsen egyedül. A nyestet szakembereknek is roppant nehéz elkapniuk, csapdába csalniuk. Elfogásuk nem csak nehéz, de nagyon időigényes és költséges is tud lenni, ha az ember betart minden jogszabályt.

A nyest védett állat, élvebefogásuk esetén állatorvoshoz kell őket vinni, majd lakott területektől min. 30km távolságban szabadon engedni. 

 

 

Ha Ön ezzel nem akar bajlódni, legjobb, ha egyszerűen elűzi, távoltartja őket a padlásától.

Sajnos az a tapasztalat, hogy semmilyen fény, (ultra)hang alapú gépek nem működnek a gyakorlatban. A vizes palack, benzines rongy praktikákat most hagyjuk is. A kutyaszőr, rádió, stb praktikák már egyel jobbak, de nagyon hamar megszokják a nyestek és visszatérnek. 

Ha a padlást nem tudja szinte légmentesen lezárni, hogy be se tudjanak jutni az állatok, akkor csak egyetlen megoldása marad:

A porozásos távoltartás, riasztás, elűzés. 

A több érzékszervre (szaglás, nyálkahártya irritáció) ható készítmény kijuttatásával hatékonyan távol lehet tartani a nyestet. padlástól, akár 1-2 évre is.

Egy speciális, nagy nyomású porozógéppel juttatjuk ki a szert a padlásra. A kezelés után pár órával (ülepedési idő) a padlás járhatóvá válik, de gyakori használatát nem javasoljuk, hogy a port ne hordja le. A por szaga ember számára kellemes, azonban a nyestek számára riasztó hatású. A nyest a kezelt padlást elkerüli és új játszótér, fészkelőhely után néz.

A kezelés kiegészíthető az ürülék feltakarításával, az esetleges fészek felszámolásával és a padlás teljes fertőtlenítésével is.

A padlás így a porozásos kezelés előtt minden baktériumtól, vírustól és gombától mentes lesz.

További információkért, megrendelésért hívja a 06 30 6945722 -es telefonszámot.

ugrás az oldal tetejére