Belépés

Belépés

Hangyairtás Göd, Vác, Dunakeszi, Újpest, stb (Észak Pest megye)

Hangyák lepték el házát és olyan professzionális megoldásra vágyik, ami maximális biztonságot jelent a gyerekei és/vagy háziállatai számára?

Tel: 06/30/6945722

Mi az általunk használt technológia előnye?

– maximálisan hatékonyan irtja ki a különböző típusú hangyákat (a hagyományos szerekre rezisztens populációkat is)

– gyerekre, terhes nőkre, háziállatokra teljesen veszélytelen!

– nagyon alacsony a környezeti terhelése a hagyományos irtószerekhez képest

– nem hagy foltot, nincs szaga

– hosszantartó hatású

– nem kell szétpakolni a fél konyhát

– pár perc alatt elvégezhető

 

Mi fog történni, miután felhív bennünket?

Ön röviden elmondja, hogy mióta, hol, és milyen szintű a hangyafertőzöttsége. Mi tájékoztatjuk az árról. Megbeszélünk egy megfelelő időpontot, amely kényelmes Önnek. Jelöletlen autóval érkezünk a megbeszélt időpontban. Kollégánk gyorsan, pontosan és udvariasan elvégzi az irtást maximális diszkréció mellett az ön jelenlétében. Rövid papírmunka és fizetés után távozunk kb 15-20 percen belül.

A hangyairtásra garanciát vállalunk (az irtószer hatástartóssági idejéig), így ön teljesen nyugodt lehet, hogy nem lesz többé gondja a hangyákkal.

Hogyan működik, miért maximálisan hatékony?

Az általunk használt irtószer a világon ma elérhető legfejlettebb, permetezhető, mikro- és nanokapszulás hártya technológia hangyák mentesítésére.

Ez a világon egyedülálló és hihetetlenül hatékony, élelmiszer tisztaságú kombináció a kezelt felületen egy aktív kapszulákkal teli hártyát képez. A rajta áthaladó rovarok a testükre tapasztva magukkal viszik a méreganyaggal teli kapszulákat a fészkükbe és akaratlanul is továbbadják azt a kolónia többi tagjának, köztük a királynőnek. A hangyák 24 óra után kezdenek el pusztulni, amely több hétig eltart.

A hangyairtásnál a legfontosabb, hogy a királynőt (fáraóhangyáknál királynőket) pusztítsuk el. A dolgozók kiirtása esetén a királynő (máig tisztázatlan módon) érzékeli a hiányzók számát és pár nap alatt „újraprodukálja” azokat.

Többek közt ezért sem hatékonyak a házi praktikák a hangyák ellen. (pl sütőpor)

Miért veszélytelen emberre és háziállatokra?

Az irtószer meleg vérű állatokra és emberekre semmilyen hatást nem fejt ki. A szer kizárólag olyan szervekre hat, ami csak a rovarokban található meg. Emberre még akkor sem lenne hatása, ha a tömény koncentrátumot meginná. (A kipermetezett munkaoldat csak 4-5%-nyi irtószert tartalmaz.) Attól sem kell tehát félni, ha a kisgyermek, vagy háziállat felnyalja a kipermetezett munkaoldatot.

Hívjon bennünket, nem bánja meg: 06/30/6945722

 

 

ugrás az oldal tetejére