Belépés

Belépés

Darázsirtás Göd, Vác, Dunakeszi, Újpest, stb (Észak Pest megye)

Darazsak lepték el házát és olyan professzionális megoldásra vágyik, ami maximális biztonságot jelent Ön, a gyerekei és/vagy háziállatai számára?

Őszi Akció  06/30/694 5722

Felkutatjuk a darázsfészkeket és az irtás után el is távolítjuk. A nem hozzáférhető helyeken speciális, elgázosodó aeroszolos kezelést alkalmazunk, vagy porozást végzünk, mely végleges megoldást nyújt olyan helyeken is, ahol hagyományos szerekkel csak a bontás nyújtana megoldást. 

Mi fog történni, miután felhív bennünket?

Ön röviden elmondja, hogy mióta, hol, és milyen szintű a darázsfertőzöttsége.  Megbeszélünk egy megfelelő időpontot, amely kényelmes Önnek. Megérkezünk a megbeszélt időpontban. Kollégánk gyorsan, pontosan és udvariasan elvégzi az irtást maximális diszkréció mellett. Rövid papírmunka és fizetés után távozunk kb 20-30 percen belül.

Hívjon bennünket, nem bánja meg: 06/30/694 5722

Őszi akció: 30.000 Ft helyett 25.000 Ft (bruttó) 

Olyan helyen is sikeres, ahol mások már bontást javasolnának. 31 éve egyetlen helyen sem kellett tetőt bontanunk az irtáshoz.

* 5 méteres magasság felett, illetve több, nehezen megközelíthető fészek esetén előfordulhatnak plusz költségek. Erről kérdezzen bátran!

Göd, Sződ, Vác, Dunakeszi, Fót, Újpest kivételéve kiszállási díjat számítunk fel!

A darázsirtásra egyszeri garanciát vállalunk. A garancia kizárólag azokra a fészkekre vonatkozik, amiket kezeltünk. Az időközben keletkezett új fészkek kezelése az eredeti áron történik.

ugrás az oldal tetejére