Belépés

Belépés

Ágyi poloska irtás Budapest, Dunakeszi, Göd, Fót, Vác területén

Gyanús, hogy ágyi poloskák lepték el házát és olyan professzionális megoldásra vágyik, ami maximális biztonságot jelent a gyerekei és/vagy háziállatai számára, de véglegesen kiírtja az ágyi poloskákat?

Tel: 06/30/6945722

Mi az általunk használt technológia előnye?

– maximálisan hatékonyan irtja ki a különböző típusú ágyi poloskákat (a hagyományos szerekre rezisztens populációkat is)

– gyerekre, terhes nőkre, háziállatokra teljesen veszélytelen!

– nagyon alacsony a környezeti terhelése a hagyományos irtószerekhez képest

– nem hagy foltot, minimális a szaga

– hosszantartó hatású

Mi fog történni, miután felhív bennünket?

Ön röviden elmondja, hogy mióta, hol, és milyen szintű a rovarfertőzöttsége. Mi tájékoztatjuk az árról és a teendőiről. Megbeszélünk egy megfelelő időpontot, amely kényelmes Önnek. Megérkezünk a megbeszélt időpontban. Kollégánk gyorsan, pontosan és udvariasan elvégzi az irtást maximális diszkréció mellett az ön jelenlétében. Rövid papírmunka és fizetés után távozunk kb 60-120 percen belül.

FONTOS!!! Az ágyi poloskák irtása precíz és alapos előkészületet és irtást igényel, sokszor szereléssel, pakolással. Emiatt hatékony irtás csak megfelelő időráfordítással lehetséges. Nem végzünk olyan munkát, amikor csak az ágy környékét permetezzük 10 perc alatt 10-15.000 Ft-ért, mint sok „versenytárs”, mert ehhez mi nem adjuk a nevünket. Ha Ön ilyen munkára vágyik és csak az árat nézi, akkor nem mi vagyunk a megfelelő cég Ön számára. 

Hogyan működik, miért maximálisan hatékony?

Az általunk használt irtószer a világon ma elérhető legfejlettebb, permetezhető, mikro- és nanokapszulás hártya technológia ágyi poloskák mentesítésére.

Ez a világon egyedülálló és hihetetlenül hatékony, élelmiszer tisztaságú kombináció a kezelt felületen egy aktív kapszulákkal teli hártyát képez.  Az ágyi poloskák pusztulása több hétig eltart, de az irtószerrel való találkozás után már nem csípnek, nem szaporodnak.

Miért veszélytelen emberre és háziállatokra?

Az irtószer meleg vérű állatokra és emberekre semmilyen hatást nem fejt ki. A szer kizárólag olyan szervekre hat, ami csak a rovarokban található meg.  

30 évnyi szakértelem és tapasztalat!

Hívjon, segítünk!

Tel: 06/30/6945722

ugrás az oldal tetejére