Belépés

Belépés

Attracide DF

Megérkezett a legújabb, legfejlettebb Attracide DF!

Hogyan is működik az Attracid DF?

Az Attracide DF alapja egy permetezhető, mikrokapszulás hártya technológia csótányok, hangyák és más rovarok mentesítésére.  Az „elnyújtott felszívódású technológia” úgy működik, hogy a szilárd rovarirtó magot kívülről egy kapszula burkolat fedi. Ez lehetővé teszi, hogy a rovarirtó hatóanyag hosszabb ideig a felszínen maradjon, miközben a rovarspecifikus kapszula mag rovarcsalogató anyagot bocsájt ki. Ez a technológia igazi áttörés a rovarirtási hatékonyság szempontjából, mert a hatóanyag fokozatosan jut a célállomásokba, ugyanakkor az ember számára teljesen ártalmatlan.

Ez a világon egyedülálló és hihetetlenül hatékony, élelmiszer tisztaságú kombináció a kezelt felületen egy aktív kapszulákkal teli hártyát képez. A rajta áthaladó rovarok a testükre tapasztva magukkal viszik a méreganyaggal teli kapszulákat a fészkükbe és akaratlanul is továbbadják azt a kolónia többi tagjának. A csótányok 24 óra után kezdenek el pusztulni, amely több hétig eltart.

Az Attracide DF 20% d-fenotrint és 0,01% PBO-t tartalmaz.

attracide-hogyan-mukodik1Hol használható?

– lakóépületek
– üzlethelységek
– raktárak
– éttermek
– élelmiszer előállító, feldolgozó és raktár helységekben
– bevásárlóközpontokban
– szállodákban
– kórházakban
– gyakorlatilag mindenhol

Mik az előnyei:

Az elnyújtott felszívódási technológia, a rovarokat vonzó adalékanyag és a a hatóanyag miatt az útmutatás szakszerű betartása mellett eddig soha nem tapasztalt hatékonysággal bír az Attracide DF!

– Egy új technológiának hála a bekevert permetszer napokig, hetekig stabil marad – (nincs veszteség!)

még kevesebb irtószer kell a mentesítéshez – nem kiűző, hanem csalogató adalékanyagot tartalmaz, ezért egy helységben elég pár foltban, sávban permetezni. Sosem gondolnánk, hogy 250 ml koncentrátum mennyi ideig elég!

– hosszan tartó hatás porózus és tömör felületeken is – A megnövelt méretű mikrokapszuláknak köszönhetően az Attracide DF-ből még kevesebb elég és porózus felületeken is még jobb hatásfokkal rendelkezik, mint a korábbi Attracide-ok.

– egyszerű kezelés – a rovarcsalogató hatásnak köszönhetően a nehezen megközelíthető helyeken is rendkívül hatékony!

– észrevétlen – színtelen, szagtalan, teljesen foltnélküli kivitelezés

– hihetetlenül biztonságos – az élelmiszer tisztaságú szer teljesen ártalmatlan az emberekre. Rendkívül alacsony méreganyag tartalmát a tömör belső és a polimer héj folyamatosan és kis adagokban bocsájtja ki.

5 liter vízhez  50 ml-t szükséges használni a szerből!

Az Attracide-ból a hagyományos szerekhez képest kevesebbet kell felhasználni, mert a csalogató anyagnak köszönhetően a rovarokat a permetezett területre vonzza, bárhol is legyenek a helységben, ezért nem kell tudni a rejtőzködő rovarok pontos helyét és feleslegesen sok szerrel kiűzni őket.

A bekevert permetezőszer a felbontás után még – a hagyományos szerekkel ellentétben- hetekig felhasználható, így nem vész kárba egyetlen csepp sem. A felbontott és visszazárt flakonban lévő Attracide pedig 3 évig felhasználható a felbontás után.

Az Attracide DF-et a korábbi Attracideokhoz hasonlóan nem szabad keverni semmilyen más szerrel! Ügyeljünk rá, hogy ha korábban más szerekkel dolgozott, akkor a permetezőt nagyon alaposan mossa ki, amíg eltűnik minden szag. A legjobb hatékonyság akkor érhető el, ha olyan permezezővel dolgozik, amiben csak Attracide DF-et használ.

Itt tudja megrendelni az Attracide DF-et!

Többet szeretne megtudni termékeinkről? Iratkozzon fel hírlevelünkre!

(Később bármikor leiratkozhat egyetlen kattintással, ha akar.)

Attracide DF Biztonsági adatlap 1.0

Engedélyszám: JKF-4712-4/2017

Engedélyezési lap és ANTSZ határozat 

ugrás az oldal tetejére