Belépés

Belépés

Attracide Plus

Attracide Plus

Korszakváltás a rovarirtásban!
Az ATTRACIDE 26 CS után itt az ATTRACIDE PLUS!

Már nem kapható! A megújult termék Attracide DF néven kapható.

Hogyan is működik az Attracid Plus?

Az Attracide alapja egy permetezhető, mikrokapszulás, nano kapszulás hártya technológia csótányok és más rovarok mentesítésére. (hangyára is kiváló) Az „elnyújtott felszívódású technológia” úgy működik, hogy a szilárd rovarirtó magot kívülről egy kapszula burkolat fedi. Ez lehetővé teszi, hogy a rovarirtó hatóanyag hosszabb ideig a felszínen maradjon, miközben a nanokapszula mag rovarcsalogató anyagot bocsájt ki. Ez a technológia igazi áttörés a rovarirtási hatékonyság szempontjából, mert a hatóanyag fokozatosan jut a célállomásokba, ugyanakkor az ember számára teljesen ártalmatlan.

Az ATTRACIDE Plus-ban az Attracide 26CS-hez képest egy rovarfejlődés gátló hatóanyag (piriproxifen) is található, mely a hosszútávú hatásért felel. Az Attracide esetén eddig sem beszélhettünk rezisztencia veszélyről, de mostantól tényleg nulla a valószínűsége, hogy az expozíciónak kitett rovar túlélje a találkozás az Attracide Plus-al.

Ez a világon egyedülálló és hihetetlenül hatékony, élelmiszer tisztaságú kombináció a kezelt felületen egy aktív kapszulákkal teli hártyát képez. A rajta áthaladó rovarok a testükre tapasztva magukkal viszik a méreganyaggal teli kapszulákat a fészkükbe és akaratlanul is továbbadják azt a kolónia többi tagjának. A csótányok 24 óra után kezdenek el pusztulni, amely több hétig eltart.

attracide-hogyan-mukodik1Hol használható?

– lakóépületek
– üzlethelységek
– raktárak
– éttermek
– élelmiszer előállító, feldolgozó és raktár helységekben
– bevásárlóközpontokban
– szállodákban
– kórházakban
– gyakorlatilag mindenhol

Mik az előnyei:

Az elnyújtott felszívódási technológia, a rovarokat vonzó adalékanyag és a a hatóanyag miatt az útmutatás szakszerű betartása mellett eddig soha nem tapasztalt hatékonysággal bír az Attracide 26 CS!

 

– Egy új technológiának hála a bekevert permetszer napokig, hetekig stabil marad – (nincs veszteség!)

sokkal kevesebb irtószer kell a mentesítéshez – nem kiűző, hanem csalogató adalékanyagot tartalmaz, ezért egy helységben elég pár foltban, sávban permetezni. Sosem gondolnánk, hogy 1 liter koncentrátum mennyi ideig elég!

hosszan tartó hatás porózus és tömör felületeken is – Az elnyújtott feszívódó technológiának hála, mostantól bátran vállalhat garanciát a rovarmentesítésre, nem lesz plusz költsége vele!

egyszerű kezelés – a rovarcsalogató hatásnak köszönhetően a nehezen megközelíthető helyeken is rendkívül hatékony!

észrevétlen – teljesen foltnélküli kivitelezés

hihetetlenül biztonságos – az élelmiszer tisztaságú szer teljesen ártalmatlan az emberekre. Rendkívül alacsony méreganyag tartalmát a tömör belső és a polimer héj folyamatosan és kis adagokban bocsájtja ki.

5 liter vízhez 25 ml, erős fertőzöttség esetén 50 ml-t szükséges használni a szerből!

Az Attracide-ból a hagyományos szerekhez képest kevesebbet kell felhasználni, mert a csalogató anyagnak köszönhetően a rovarokat a permetezett területre vonzza, bárhol is legyenek a helységben, ezért nem kell tudni a rejtőzködő rovarok pontos helyét és feleslegesen sok szerrel kiűzni őket.

A bekevert permetezőszer a felbontás után még – a hagyományos szerekkel ellentétben- hetekig felhasználható, így nem vész kárba egyetlen csepp sem. A felbontott és visszazárt flakonban lévő Attracide pedig 3 évig felhasználható a felbontás után.

Tényleg: kiszámolta már, hogy a hagyományos szereknél mennyit költ egy évben a fel nem használt szerekre?

Az Attracide Plus 2015. augusztus 1-től nem rendelhető!

Többet szeretne megtudni termékeinkről? Iratkozzon fel hírlevelünkre!

(Később bármikor leiratkozhat egyetlen kattintással, ha akar.)

Attracide plus Biztonsági adatlap 1.3

Már nem kapható: Attracide 26 CS biztonsági adatlap

Engedélyszám: JÜ-12776-3/2013

Engedélyezési lap 1.oldal2. oldal

ANTSZ határozat 1. oldal2. oldal

 

ugrás az oldal tetejére